Winnaar van de kerstinkopen!

 

 

 

  Proficiat aan de winnaars en een grote hallo aan al onze partners,

  De Directie en vrijwilligers van het Spaanse Centrum

 

  Beste leden en vrienden,

  Er is weer een jaar voorbij en we willen jullie graag een fijne Kerst en een geweldig Nieuwjaar wensen , vol vreugde. We zouden het niet fijn vinden het jaar te laten eindigen zonder jullie persoonlijk onze beste wensen te geven. Daarom zal het Spaanse Centrum op 12 december openen voor leden en vrienden. Net als vorig jaar zal Acanto Choir Christmas Carols zingen, nadat ze helemaal uit Amsterdam zijn gekomen om bij ons te zijn. Ze zullen vergezeld worden door de kinderen van de Internationale School.

  We denken dat dit een mooi moment is om elkaar te zien en een moment met elkaar te delen. Uiteraard staat deze activiteit ook open voor niet-leden, dus voel je vrij om je vrienden mee te nemen. We zien je graag op 12 december om 16.00 uur.

  Hartelijke groeten,

  De Directie en vrijwilligers van het Spaanse Centrum

 

Kerst Loterij 2015

  Beste vrienden,

  Het Spaanse Centrum heeft voor zijn leden 100 Kerstloterijdeelnames kunnen bemachtigen met het nummer 93482, de verkoopprijs zal 22€ worden, u kunt uw loten ophalen vanaf donderdag 19 november tot zondag 06 december tijdens openingsuren van de bar van het centrum, vraag naar Paco of Juan Carlos.

  Er kunnen geen reserveringen gedaan worden en ze worden op volgorde verkocht, de directie heeft alleen deze 100 nummers en stelt zich daarom niet aansprakelijk voor gevallen waarin iemand bijvoorbeeld zijn nummer niet kan ophalen.

  Ze worden alleen verkocht aan leden en met een maximum van 1 deelname per lid, het is wel mogelijk een extra deelname te reserveren, mochten ze niet verkocht worden voor 6 december, na de vermeldde data en uitgezonderd reserveringen, zullen de loten beschikbaar gesteld worden voor iedereen.

  Degene die nog geen lid is en dit wel wil worden om zo mede deel te kunnen nemen aan de loterij, kan dit bereiken door de bijdrage voor het jaar 2016 (65€) alvast te betalen plus 10€ voor dit jaar, wat een totaal maakt van 75€.

 

Kerst Loterij 2015

 

  Vriendelijke groeten,

  De Directie van het Spaanse Centrum Den Haag

 

Nationaal Feestdag - 10 Oktober 2015

 

 

Pilates MAT lessen in Spaans Centrum

 

Pilates MAT lessen in Spaans Centrum