Activiteiten en Evenementen

 

  Op 1 september 2012 zal het Spaanse Centrum na een ingrijpende verbouwing zijn deuren opnieuw openen. In het centrum zullen onder andere Spaanse lessen worden verzorgd door de Haagse vestiging van Instituto Cervantes (http://utrecht.cervantes.es) en door ALCE (Aulas de Lenguas y Cultura Española - lessen op initiatief van het Spaanse Ministerie van Onderwijs, bestemd voor kinderen van wie een van de ouders de Spaanse nationaliteit bezit).

 

  Vanaf de genoemde datum stelt het Spaanse Centrum ruimte beschikbaar voor het organiseren van diverse culturele activiteiten of activiteiten in het kader van de vrijetijdsbesteding, zowel voor groeps- als individuele activiteiten (lessen, reünies, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, et cetera).

 

  Het Spaanse Centrum beschikt thans over vier verschillende ruimtes:

-Twee aula´s op de bovenste verdieping, uitgerust met de benodigde apparatuur voor het geven van lessen (lesbanken, docententafel, schoolbord, projector, et cetera).

-Een ruimte voor diverse activiteiten, eveneens op de bovenste verdieping van het gebouw, voorzien van een keuken en een bar.

-Een ruimte op de begane grond, waar zich de bar van het Spaanse Centrum bevindt.

 

  Bovendien stelt het Spaanse Centrum gratis internet ter beschikking (WIFI) aan al zijn leden en de huurders van zijn ruimtes.

 

  De beschikbaarheid en de huurprijs van de ruimtes, met korting voor de leden van het Centrum, moeten van tevoren worden opgevraagd en zullen afhangen van de dag van de week waarop wordt gehuurd en van de duur van de huur.

 

  Indien u een van de ruimtes van het Spaanse Centrum wilt huren, wordt u verzocht contact met ons op te nemen via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij raden u aan om zo ruim mogelijk van tevoren inlichtingen in te winnen en te reserveren.

 

 

Klik hier om toegang tot de Activiteiten en Evenementen Agenda